Seaside Базисни процедури

Назад

Масаж на лице
масаж на лице

Необходима процедура за всеки, който намира кожата на лицето си отпусната и подпухнала, а в зоната около очите се наблюдават торбички и тъмни кръгове. Подобрява микроциркулацията и стимулира естествените метаболитни процеси в кожата. 

По желание на клиента, терапията може да бъде обогатена с подходяща маска според типа на кожата (с допълнително заплащане).

Времетраене: 20/40 мин. 

Цена: 30/60 лв.

Назад Ценоразпис

Пoчистване на лице с ултразвук
дерматология

Нежно почистване на кожата на лицето с ултразвук.

Цена: 55 лв

Времетраене: 45 мин

Назад Ценоразпис

Дермаабразио, обогатено с Кислородна мезотерапия

Една невероятна комбинация от процедури, гарантираща чиста, подхранена и блестяща кожа. Започва с дермаабразио за механично и безболезнено отстраняване на натрупания повърхностен слой от мъртви клетки. За да се подпомогне процеса на регенерация, веднага след дермаабразиото следва кислородна мезотерапия, обогатяваща кожата с чист кислород. Дълбоко почистените пори са готови да поемат напълно активните вещества на серумите, доставяни в дълбоките слоеве с помощта на кислорода. Резултатите са незабавни!

Цена: 85 лв

Времетраене: 60 мин

Назад Ценоразпис

Микродермаабразио
микродермаабразио

Неинвазивен механичен пилинг, който използва микрокристали или диамантени дискове за отстраняването на най-горния, повърхностен слой на кожата. По този начин се открива нова, чиста, по-млада и здрава кожа. Стимулират се процесите на образуване на колаген и еластин. 

Цена: 60 лв

Времетраене: 45 мин

Назад Ценоразпис

Епилация с кола маска
епилация с кола маска

Епилацията в СПА Център SeaSide се извършва само с висококачествена кола маска. След процедурата върху епилираните зони се нанасят специални почистващи и успокояващи кожата масла.

Продължителността и цената на процедурата варират според третираната зона.

Назад Ценоразпис

Назад

Добре дошли!
Добро пожаловать!
Wellcome!