Seaside Маникюр

Назад

Маникюр
маникюр

Маникюрът е важна част от цялостната визия на съвременния човек. Това е процедура насочена едновременно към красотата и здравето на ръцете и ноктите. Започва с внимателно почистване на ръцете, ноктите и  кожичките. Следва оформяне на ноктите и лакиране с цвят по желание. В края на процедурата ръцете се масажират с ароматен хидратиращ лосион, а около нокътната плочка се нанася олио - грижа за кожичките. Резултатът е нежни и красиви ръце, здрави и добре оформени нокти!  

Цена: 20 лв

Времетраене: 60 мин

Назад Ценоразпис

SPA маникюр
спа маникюр

Една луксозна грижа за вашите ръце и нокти. Включва класически професионален маникюр комбиниран със SPA терапия. Резултатът е невероятно нежни ръце и прекрасно оформени нокти.

Цена: 40 лв

Времетраене: 90 мин

Назад Ценоразпис

Shellac Маникюр
shellac маникюр

Маникюр, включващ почистване на ръцете, ноктите и кожичките и оформяне на ноктите. Лакирането се извършва с Shellac по избор. В края на процедурата ръцете се масажират с ароматен хидратиращ лосион, а около нокътната плочка се нанася олио - грижа за кожичките. Не е необходимо да пазите ноктите веднага след лакирането с Shellac – продуктът е напълно изсъхнал върху нокътя, а цветът е невероятно наситен и искрящ. Резлтатът е дълготраен перфектен маникюр!

Цена: 40 лв

Времетраене: 90 мин

Назад Ценоразпис

Shellac сваляне и лакиране, с маникюр
маникюр

Включва сваляне на стария Shellac, пълен професионален маникюр, лакиране с Shellac по избор, нанасяне на олио - грижа за кожичките и лосион на ръцете.

Цена: 45 лв

Времетраене: 100 мин

Назад Ценоразпис

Ноктопластика с удължител
Ноктопластика с удължители

Моделиране, изграждане и укрепване на ноктите с помощта на гел и удължител. Подходящо решение при чупливи нокти с малка нокътна плочка. Включва професионален маникюр и ноктопластика за изграждане, оформяне и придаване на желаната дължина на ноктите.

Цена: 70 лв

Времетраене: 180 мин

Назад Ценоразпис

Ноктопластика поддръжка
поддръжка на ноктопластика

Професионален маникюр, комбиниран с освежаване и възстановяване на ноктопластиката.


Цената варира между 45лв. - 60 лв.

Времетраене: 150 мин

Назад Ценоразпис

Допълнителни услуги
декоративно лакиране

–        Лакиране – Нанасяне на лак по избор, топ лак и продукт за бързо съхнене. Продължителност: 10 мин. Цена: 7 лв.

–        Поправка на естествен нокът – При нежелано увреждане на нокътната плочка се извършва поправка с фибростъкло и гел. Така се запазва дължината на нокътя и не се налага неговото изрязване. Продължителност: 15 мин. Цена: 10 лв.

–        Лакиране декоративно – Професионална декорация върху ноктите, подбрана според индивидуалния вкус на клиента. Цена на 1 нокът: 2 лв.

–        Лакиране декоративно, с гел – Дълготрайна професионална декорация с гел върху ноктите, подбрана според индивидуалния вкус на клиента. Цена на един нокът: 3 лв.

–        Триизмерна декорация с гел – Дълготрайна професионална декорация с гел върху ноктите, извършена по специални тепнологии. Цена на един нокът: 5 лв.

–        Shellac сваляне – Отстраняване на Shellac и полиране на нокътната плочка. Продължителност: 15 мин. Цена: 10 лв.

–        Shellac лакиране – Лакиране с Shellac - цвят по избор. Продължителност: 30 мин. Цена: 20 лв.

–        Ноктопластика сваляне – Сваляне на гел и полиране на нокътната плочка. Продължителност: 90 мин. Цена: 40 лв.

–        Ноктопластика изграждане на един нокът – Продължителност: 15 мин. Цена: 10 лв.

Назад Ценоразпис

Назад

Добре дошли!
Добро пожаловать!
Wellcome!