Seaside Спа и Възстановяващи терапии

Назад

Термолифтинг за ръце
термолифтинг за ръце

Процедура за възвръщане мекотата на кожата на ръцете. Започва с ексфолиране на ръцете с фин пилинг.  Следва нанасяне на маска за ръце, богата на натурални масла, за подхранване и хидратиране на кожата. За пълно поемане на активните съставки, ръцете се поставят и затоплят в терморъкавици. Ефектът от процедурата е видим веднага - кожата на ръцете е видимо по-свежа, еластична и нежна

Цена: 10 лв

Времетраене: 20 мин

Назад Ценоразпис

Термолифтинг за крака
термолифтинг за крака

Процедура за възвръщане мекотата на стъпалата. Започва с ексфолиране на стъпалата с фин пилинг.  Следва нанасяне на маска, богата на натурални масла, за подхранване и хидратиране на кожата. За пълно поемане на активните съставки, стъпалата се поставят и затоплят в термоботушки. Веднага след процедурата кожата е добре подхранена и освежена, а лющенето – предотвратено

Цена: 15 лв

Времетраене: 20 мин

Назад Ценоразпис

Парафинова терапия за ръце
парафинова терапия за ръце

Терапия предназначена за възстановяване на сухата, раздразнена и лющеща се кожа на ръцете. Започва с внимателно и старателно ексфолиране с фин пилинг, отстраняващ мъртвите клетки. Вече почистените ръце се масажират с подхранващ лосион и се потапят във ваничка с топъл парафин. Поставят се в памучни ръкавички. Процедурата подобрява кръвоснабдяването, възвръща мекотата и нормализира водния баланс на кожата. Резултатът е видим веднага – по-меки и копринено нежни ръце!

Цена: 20 лв

Времетраене: 30 мин

Назад Ценоразпис

SPA терапия за ръце
спа терапия за ръце

Тази изключителна терапия ще Ви поглези с нежна баня за ръце с ревитализиращ аромат на бадем, последвана от бадемов ексфолиант за отстраняване на мъртвите клеткиот епидермиса. Следва луксозна маска и копринено мек лосион за ръце. Вашите ръце я заслужават!

Цена: 25 лв

Времетраене: 45 мин

Назад Ценоразпис

SPA терапия за крака
спа и възстановяващи терапии за ръце и крака

Луксозна, вдъхновена от морето грижа за крака. Конкурира дори педантизма на грижата за лице. Включва 4 фази на ексфолиация: с морски пясък, кварц, морска сол и алфа хидрокси киселини. Следва подмладяваща маска за крака с морски водорасли и терапия за напукани пети с екстракти от краставица.

Цена: 35 лв

Времетраене: 60 мин

Назад Ценоразпис

IBX - Укрепваща терапия за нокти

Високоефективна терапия за заздравяване на нокътната плочка.

Цена: 25 лв

Времетраене: 30 мин

Назад Ценоразпис

Назад

Добре дошли!
Добро пожаловать!
Wellcome!