Seaside Масажи

Назад

Тайландски традиционен масаж

Тайландският масаж е една от най-старите масажни техники, която отключва притока  на енергия и възстановява баланса в тялото. Повлиян от древните традиции в йогийската практика, представлява серия от движения, разтягания и натиск по енергийните линии и точки на тялото, които хармонизират и балансират енергийния поток в организма.

Всичко това цели да се облекчи напрежението в мускулите и жизнената сила и енергия да циркулират свободно в тялото.  Той е бавен, нежен, неинвазивен, подходящ дори за най-крехката личност и никога не е болезнен. Тай масажът е източник на изцеление и красота. Едно вълнуващо усещане за всички сетива!

В края на процедурата ще почувствате пълна релаксация, духовно просветление и хармония, като едновременно са активирани способностите на тялото да се самолекува.

Ползите  от Тайландския масаж са: 

  • Освобождаване от стреса
  • Предпазване от наранявания – тялото става по-гъвкаво
  • Облекчение на болки в мускулите и ставите;препоръчва се съсщо при главоболие, мигрена и менструални болки
  • Детоксикация
  • Чувство за увереност и благополучие

 

 

***
Времетраене:  60
/90 мин.

Цена: 90/120 лв.

Назад Ценоразпис

Масаж с бамбукови пръчки

Бамбуковият масаж се извършва с помощта на предварително леко затоплени, кухи бамбукови пръчки.  Поради лекото затопляне на бамбука отпускането на мускулите е на още по-дълбоко ниво.

Специалната техника освобождава от стреса и отпуска тялото. Движенията наподобяват разточване, но бързо се сменят с по-необичайни – барабанене, почукване, потупване. Песента на бамбука не е монотонна. Всеки път звучи различно или замлъква, когато пръчките сменят положението и техниката на натиск. Бамбукът помага на духа да постигне мир и хармония.

Масажът дренира тъканите, стимулира метаболизма и отделянето на токсини. Циркулацията  на кръвта и лимфата се усилва. Като цяло бамбуковите пръчки са подходящи както за дълбок тъканен масаж ,така и за по-фин релаксиращ масаж. 

Бамбукът притиска кожата, разтяга и успокоява мускулатурата. В съчетанието с приятна музика – не е странно и да поспите. Когато всичко свърши, сте още замаяни, а умората е изчезнала. Останало е само едно блажено усещане за релакс.

 


***

Времетраене: 60/90 мин 

Цена: 80/100лв.Назад Ценоразпис

Класически масаж
класически масаж

Една класическа  антистресова терапия, насочена към възстановяване на физическите сили. Премахва напрежението и спазмите в мускулите. Комбинация от успокояващи движения и ароматни масла. Елиминира болката и натрупания стрес. При желание, може да се добави третиране с медикамент на проблемни зони.

Продължителност: 30/45/60/90 мин.

Цена: 40/50/60/85 лв

Назад Ценоразпис

Спортен масаж (дълбоко тъканен масаж)
спортен масаж

Дълбок, стимулиращ масаж, подходящ за хора занимаващи се с активна спортна дейност. Възстановява тялото след усилени физически натоварвания.

Цена: 70 лв

Времетраене: 45 мин

Назад Ценоразпис

Антицелулитен масаж
антицелулитен масаж

Масаж на засегнатите от целулит и адипозни натрупвания области. Прилага се комплекс от масажни техники, стимулиращи кръвоснабдяването на тъканите и раздвижващи застоя на течности и лимфа. Стимулира естественото изгаряне на мазнините в третираните зони. 

Цена: 40 лв

Времетраене: 30 мин

Назад Ценоразпис

Рефлексотерапия
рефлексотерапия

Бавен, успокояващ масаж с релаксиращо, психофизическо действие. Представлява изключително приятна и същевременно ефективна стимулация на биорефлекторните зони по стъпалата. Намалява напрежението в целия организъм. 

Цена: 45 лв

Времетраене: 30 мин

Назад Ценоразпис

Тайландски масаж на стъпалата
тайландски масаж на стъпалата

Въздейства върху рефлекторните точки разположени върху стъпалата, представяващи своеобразно начало на енергийните канали, преминаващи през цялото тяло. По този начин се стимулират естествените възстановителни сили на организма, за да може той лесно да се справи с физиологичния дисбаланс в тялото. 

Цена: 55 лв

Времетраене: 50 мин

Назад Ценоразпис

Ориенталски пенен масаж
ориенталски пенен масаж

Съживяващ тялото масаж, използващ древни терапевтични техники. Включва  ексфолиране на цялото тяло с традиционна масажна ръкавица (кесе) и масаж с натурална пяна. Извършва се върху затоплена хамам маса. Елиминара нервното напрежение и умората в мускулите, балансира енергиите в тялото

Цена: 80 лв

Времетраене: 60 мин

Назад Ценоразпис

Енергиен Антистрес масаж с полускъпоценни камъни
масаж с полускъпоценни камъни

Вълшебният коктейл от аромати, в съчетание със силата на кристалите, разтапя всяка дисхармония, извлича негативната енергия и възстановява вътрешния баланс на организма. Този масаж Ви дава възможност да възстановите, както тялото, така и душата си!

Цена: 70 лв

Времетраене: 60 мин

Назад Ценоразпис

Joya масаж
joya масаж с кристални сфери

Терапевтична концепция, която комбинира силата на класическата техника за масаж с ефекта от пресотерапията и енергията на въртящите се минерали. Целта е да се постигне пълна релаксация и възстановяване на тялото и духа.
Пресотерапията, направена с помощта на въртящите се кристални сфери Joya дава възможност да се въздейства, както чисто физически върху активните точки, отговарящи за съответните вътрешни органи, така и на енергийно ниво, за да се постигне максимален баланс между тялото, емоциите и ума. 

Цена: 70 лв

Времетраене: 60 мин

Назад Ценоразпис

Огледален масаж за двойки
огледален масаж за двама

Mасажът се изпълнява на общ масажен матрак на земята или две масажни легла от двама терапевти с огледално постъпващи движения върху Вас и Вашия партньор. Етеричните масла оказват дълбок възраждащ ефект върху вашите емоции.

Цена: 100 лв

Времетраене: 50 мин

Назад Ценоразпис

Божествен масаж
божествен масаж

Ако се нуждаете от пълно физическо и емоционално презареждане, значи Божественият масаж е точно за Вас! Това е един специално разработен масаж, комбиниращ различни мануални масажни техники със силата на полускъпоценни камъни и разтапящи се топли ароматни масла, които кожата жадно поглъща

Цена: 100 лв

Времетраене: 75 мин

Назад Ценоразпис

Назад

Добре дошли!
Добро пожаловать!
Wellcome!