Seaside Терапии и ритуали

Назад

Пилинг с натурални соли и етерични масла
спа пилинг с натурални соли

Ексфолира и заглажда неравностите по кожата, стимулира и укрепва кожната тъкан, стяга и подобрява еластичността ѝ.

Цена: 50 лв

Времетраене: 30 мин

Назад Ценоразпис

ANNE SEMONIN Нюд скраб
спа ритуал контур

Експресна ексфилиация с "Нюд скраб", съдържащ морски соли и бял пясък, оставящ кожата гладка и хидратирана. Загряващото и подхранващо действие на този скраб осигурява успокояващ ефект и видими резултати. 

Цена: 60 лв

Времетраене: 35 мин

Назад Ценоразпис

ANNE SEMONIN Терапия при уморен гръб
топла маска на гръб

Изключително решение, създадено за да облекчи натрупаното напрежение в гърба, раменете и врата и да намали умората. Изисканата процедура, съчетаваща топлина, минерали и масла започва с щедро нанасяне на самозатопляща се маска от минерална кал, която отпуска сковаността, напрежението и стреса от мускулите. Следва адаптиран масаж "създаден по поръчка" с комбинация от масла конкретно за Вашите нужди. Едновременно енергезираща и релаксираща, тази терапия оставя цялото тяло с усещане за пълен комфорт и благополучие.

Цена: 90 лв

Времетраене: 60 мин

Назад Ценоразпис

ANNE SEMONIN Дълбоко хидратиращо обвиване

Чудесна нежна терапия, подходяща и за най-чувствителните кожи. На цялото тяло се нанася нежна дълбоко хидратираща маска, която насища кожата с питателни вещества, прави я енергизирана, подхранена, дълбоко хидратирана и здрава.

Цена: 90 лв

Времетраене: 60 мин

Назад Ценоразпис

Спа Ритуал "Контур"
спа ритуал контур

Ритуал за възстановяване свежестта на кожата и физическите сили на тялото. Започва с ексфолиране на епидермиса с ароматни соли и продължава с класически масаж на цялото тяло.  

Цена: 95 лв

Времетраене: 75 мин

Назад Ценоразпис

Хамам Ритуал Seaside

Богат на аромати и изключително глезещ сетивата и тялото ритуал, след който ще се почувствате напълно обновени и релаксирани. Можете да се насладите на пречистване на кожата, маска от богати масла и масаж на скалпа, обгърнати от ароматната пара на хамама. След почивка с чаша чай, Ви очаква възстановяващ тялото масаж.  Стресът и напрежението ще бъдат напълно забравени!

Цена: 140 лв

Времетраене: 120 мин

Назад Ценоразпис

Назад

Добре дошли!
Добро пожаловать!
Wellcome!