Seaside Терапии и ритуали

Назад

Терапия с мед и сауна за нея

Терапията с мед цели да се свободите от стреса и негативните емоции. Помага при безсъние, депресия, синдром на хроничната умора. Медът има силни детоксикиращи свойства, чрез използването на спецални отлепващи масажни похвати се отделят мъртвите клетки от повърхностния слой на кожата, клетките се обогатяват с кислород, стимулира се кръвообращението и се подобрява обмяната на вещества. 

Масажа с мед в комбинация със сауна помага за освобождаване на тялото от натрупаните токсини и помага за по-добро освояване на полезните свойства на меда.

Не се прилага при: 

  • повишено кръвно налягане
  • разширени вени
  • алергия към пчелни продукти
  • силно окосмяване 
  • повишена температура
  • злокачествени тумори

Цена: 90 лв

Времетраене: 90 мин

Назад Ценоразпис

Пилинг с натурални соли и етерични масла
спа пилинг с натурални соли

Ексфолира и заглажда неравностите по кожата, стимулира и укрепва кожната тъкан, стяга и подобрява еластичността ѝ.

Цена: 50 лв

Времетраене: 30 мин

Назад Ценоразпис

ANNE SEMONIN Нюд скраб
спа ритуал контур

Експресна ексфилиация с "Нюд скраб", съдържащ морски соли и бял пясък, оставящ кожата гладка и хидратирана. Загряващото и подхранващо действие на този скраб осигурява успокояващ ефект и видими резултати. 

Цена: 60 лв

Времетраене: 35 мин

Назад Ценоразпис

ANNE SEMONIN Терапия при уморен гръб
топла маска на гръб

Изключително решение, създадено за да облекчи натрупаното напрежение в гърба, раменете и врата и да намали умората. Изисканата процедура, съчетаваща топлина, минерали и масла започва с щедро нанасяне на самозатопляща се маска от минерална кал, която отпуска сковаността, напрежението и стреса от мускулите. Следва адаптиран масаж "създаден по поръчка" с комбинация от масла конкретно за Вашите нужди. Едновременно енергезираща и релаксираща, тази терапия оставя цялото тяло с усещане за пълен комфорт и благополучие.

Цена: 90 лв

Времетраене: 60 мин

Назад Ценоразпис

ANNE SEMONIN Дълбоко хидратиращо обвиване

Чудесна нежна терапия, подходяща и за най-чувствителните кожи. На цялото тяло се нанася нежна дълбоко хидратираща маска, която насища кожата с питателни вещества, прави я енергизирана, подхранена, дълбоко хидратирана и здрава.

Цена: 90 лв

Времетраене: 60 мин

Назад Ценоразпис

Спа Ритуал "Контур"
спа ритуал контур

Ритуал за възстановяване свежестта на кожата и физическите сили на тялото. Започва с ексфолиране на епидермиса с ароматни соли и продължава с класически масаж на цялото тяло.  

Цена: 95 лв

Времетраене: 75 мин

Назад Ценоразпис

Хамам Ритуал Seaside

Богат на аромати и изключително глезещ сетивата и тялото ритуал, след който ще се почувствате напълно обновени и релаксирани. Можете да се насладите на пречистване на кожата, обгърнати от ароматната пара на хамама. След почивка с чаша чай, Ви очаква възстановяващ тялото масаж.  Стресът и напрежението ще бъдат напълно забравени!

Цена: 140 лв

Времетраене: 120 мин

Назад Ценоразпис

Назад

Добре дошли!
Добро пожаловать!
Wellcome!