Seaside Cooltech Define - криолиполиза

Cooltech Define - Новата криолиполиза
Cooltech Define e нова медицинска апаратура, базирана на иновативна неинвазивна (неоперативна) техтология за премахване на излишни мазнини от трудно достъпни и трудно податливи на спорт и диети зони по човешкито тяло - криолиполиза.
Криолиполизата е неинвазивна алтернатива на липосукцията за трайно отстраняване на мастни натрупвания чрез стимулиране на естествен процес в организма, наречен „апоптоза на адипоцитите“. 


Назад

Cooltech Define - Новата криолиполиза

Cooltech Define


Новата криолиполиза

 

Cooltech Define e нова медицинска апаратура, базирана на иновативна неинвазивна (неоперативна) технология за премахване на излишни мазнини от трудно достъпни и трудно податливи на спорт и диети зони по човешкото тяло - криолиполиза.

Криолиполизата е неинвазивна алтернатива на липосукцията за трайно отстраняване на мастни натрупвания чрез стимулиране на естествен процес в организма, наречен „апоптоза на адипоцитите“. Апоптозата представлява естествено програмирано убиване на мастни клекти, предизвикано от замразяване и кристализиране на 4 от 5-те мастни киселини, съставляващи  мастната клетка. След това остатъците от мъртвите мастни клетки се изхвърлят от организма по естествен път чрез лимфата и черния дроб. Резултатът е – един размер по-тесни дънки!

Апаратът работи при – 10 градуса по Целзий за всички големи апликатори. С малките апликатори за двойна брадичка и колене, апаратът работи на – 5 градуса по Целзий. Клиничните проучвания ползват, че Cooltech Define замразява 90% от мастната тъкан, попаднала в апликатора. Това означа доста по-добър резултат само след една процедура.

Ефектът е видим 15-30 дни след първата процедура, но за най-добри резултати са необходими 3 сесии, които се правят през около 2-3 месеца.

Предимства:

♦ Възможност за избиране на продължителността на процедурата: 45-минутна процедура за резултати, сравними с тези след по-старата версия на апарата - cooltech, 70-минутна процедура за резултати с 30% по-добри от тези след cooltech

♦ По-голям процент елиминирани мастни клетки само след 1 процедура

♦ 9 темплейта за по-прецизна диагностика на мастната тъкан

♦ Патентовани предпазни мембрани - Cool Gel Pad, за пълна безопасност на процедурата

Зони за третиране:

♦ Корем

♦ Паласки

♦ Двойна брадичка

♦ Бричове

♦ Бедра

Назад Ценоразпис

Назад

Добре дошли!
Добро пожаловать!
Wellcome!