Seaside Терапии

Назад

Бразилска кератинова терапия
бразилска кератинова терапия

Високоефективна терапия за възстановяване на естествената красота, блясък и здраве на Вашата коса. Нанесена върху косата Ви, уникалната формула на продукта Ви осигурява естествена бариера срещу вредното въздействие на слънчевите UV лъчи.

Постига ефект на трайно изправяне, което може да продължи от 2 до 4 месеца. Резултатът е видим веднага след процедурата. Подходяща е за всеки тип коса. Не съдържа формалдехид!

Назад Ценоразпис

Терапия Olaplex
терапия Olaplex

Olaplex е ексклузивна терапия за възвръщане жизнената текстура на косата Ви, като я преструктурира отвътре, Представлява истинска революция в съвременните технологии за красота.  Възвръща здравата структура на косъма, като свързва и подсилва разрушените връзки, в резултат на термично или химическо увреждане. Вече можете да запазите здравия и блестящ вид на своята коса дори след най-агресивното третиране. Подсилва цвета при боядисване, като му придава невероятна дълбочина, наситеност и издръжливост. Ще усетите косата си по-плътна, искряща и жизнена веднага след процедурата. Максималният ефект се постига с натрупване.

Не съдържа вредни за косата съставки!

Назад Ценоразпис

Назад

Добре дошли!
Добро пожаловать!
Wellcome!