Seaside Блог

Отворени врати и безплатна демонстрация на процедури

Запознайте се с всички апаратнни процедури, които предлагаме и запишете час за демо процедура.


Прочети още...


ИЗКУСТВОТО ДА ПРИДОБИЕШ ТЕН

Продуктите за грижа под слънцето на Esthederm се противопоставят на предубежденията. Те позволяват да се насладите на слънчевите лъчи вземете най-доброто от тях, без риск за качеството на кожата. Слънцето винаги е било съществено условие за живота във философията на Esthederm и оценяваме начина, по който кожата си взаимодейства със него. Благодарение на тези изследвания, Esthederm предлага иновативен подход в слънцезащитата, насърчавайки, оптимизирайки продобиването на тен - най-ефективната защита - и запазвайки качеството и младостта на кожата. Във философията на продуктите е заключена любовта към слънцето и удоволствието, което трябва да черпим от него.


Прочети още...

Назад

Антицелулитен масаж от Anne Semonin

Anne Semonin е френска професионална марка, разработена съвместно с дерматолози, биолози и лаборанти, която е пионер в производството и приложението на серуми. Не само това, но Anne Semonin развива и усъвършенства своя техника за антицелулитен дрениращ масаж, който има способността да стимулира лимфната система, да стяга и оформя силуета на тялото.


Прочети още...

Въздействието на лимфодренажния масаж на лице

Лимфо-венозният дренаж на лице е една сравнително нова методика на работа. Този иновативен подход е базиран на проучвания, изследвали взаимовръзката между възстановяването на човешкия организъм и добрата работа на лимфната система. Лимфодренажната масажна техника е разработена в средата на 20 век от френския учен Паскал Кош. Той забелязал, че отоците изчезват, когато се прилага периодично масажиране по посока на лимфния поток. Прилаганите масажни техники се оказали ефективни и при пациенти с венозна недостатъчност.


Прочети още...

Хигиената в салоните за маникюр – на какво да обърнем внимание?

В забързаното и натоварено ежедневие, времето прекарано в салона, когато се оставяме на грижите на друг, обикновено ни действа успокояващо и зареждащо. Повечето хора чакат този момент с нетърпение и когато отидат на място в салона, рядко се замислят за хигиената. А нейното ниво и спазването на професионални стандарти е изключително важно!


Прочети още...

Назад

1 2 3

Търсене

Теми

Добре дошли!
Добро пожаловать!
Wellcome!