Seaside Блог

Антицелулитен масаж от Anne Semonin

Seaside и Anne Semonin 

Успешни съюзници в борбата с целулита! 

 

 

Anne Semonin е френска професионална марка, разработена съвместно с дерматолози, биолози и лаборанти, която е пионер в производството и приложението на серуми. Не само това, но Anne Semonin развива и усъвършенства своя техника за антицелулитен дрениращ масаж, който има способността да стимулира лимфната система, да стяга и оформя силуета на тялото.

 

Какво представлява и защо е толкова успешен антицелулитния масаж на Anne Semonin?

 

  • Това е оформяща силуета терапия, която започва с ексфолиране на тялото със специална кактусова четка, за да се подобри микроциркулацията и да се отстрани мъртвия слой клетки. Целта е кожата да бъде идеално подготвена за процедурата и да се подпомогне навлизането на интензивните съставки на използваните продукти в дълбочина.
  • Същинският анти-целулитен масаж се изпълнява с помощта на детоксикиращо масло, имащо  силно дрениращо действие. Използваме доказано най-ефективните мануални масажни техники в комбинация с вендузи -  за максимално въздействие върху периферната циркулация на кръвта, лимфата и извеждане на излишните междутъканни течности.
  • Върху всяка засегната от целулит зона се нанасят последователно Анти-целулитен гел с мощно контуриращо и разрушаващо мастните депа действие и Стягащ серум, който видимо редуцира отпуснатата кожа, като подобрява нейната плътност и еластичност. Двата продукта принадлежат към колекцията от професионални продукти за оформяне на силуета на Anne Semonin. В състава им са включени активно-действащи растителни и морски съставки, като екстракт от морски лотос, екстракти от водорасли, кофеин, пшеничен протеин. Комплексното им действие осигурява ефективно дрениране и извеждане на токсините, разграждане на мазнините и намаляване появата на целулит. Едновременно с това, положителното въздействие върху състоянието на кожата е видимо! Силуетът е значително по-стегнат и оформен.    

След терапията е препоръчително да се пие достатъчно количество вода, за да се подпомогне процеса на дрениране и детоксикиране на организма след масажа.

Терапевтите на Seasidе могат да се похвалят със своите постигнати отлични резултати и с много доволни клиенти, които намират тялото си значително по-стегнато, с осезателно  намалени обиколки, с хидратирана, подхранена и еластична кожа!  

Убедени сме, че заедно можем да преборим целулита, но нека не забравяме, че за да бъде дълготраен резултатът, постигнат в салона, грижата за перфектния силует трябва да продължи и у дома! 

Продукти за поддържане на резултата в домашни условия:

 Анти-целулитен гел "Lipoliss"


Anne Semonin cellulite gel

Скулптуриращ, тонизиращ и стягащ интензивен гел, обогатен с екстракт от морски лотус и кофеин. Помага за разграждане на мазнините и намалява появата на целулит. Подходящ за всеки тип кожа. Да не се използва по време на бременност и кърмене.

Резултати:


Кожата е стегната, омекотена, а силуетът - изваян, дори и при по-изявен целулит. Мощното контуриращо действие на екстракта от морски лотус работи съвместно с комплекс от морски екстракти и водорасли за подсилване дренирането на мастните депа и токсините. Според проведените клинични тестове, участничките намират забележително заглаждане и контуриране на засегнатите зони.

РЕЗУЛТАТИ ОТ КЛИНИЧНИТЕ ТЕСТОВЕ:

Заглаждащ ефект*: редуциране на портокаловата кожа до 40.9% (изглаждане на кожната повърхност).

Контуриращ ефект**: намаляване на обиколката на бедрото до 4.2%, т.e. 2.3 см

* Клиничният тест е проведен с 20 жени с целулит на бедрата. Резултатите са отчетени след 28 дни и след използване на продукта 2 пъти дневно. Средно редуциране от 6.8%.

** Клиничният тест е проведен с 16 жени с целулит на бедрата. Резултатът е отчетен след 28 дни и след използване на продукта 2 пъти дневно. Средно редуциране от 2%.

Антицелулитен серум 

Стягащ серум за тяло "Lipoliss"

Формула от пшенични протеини и комплекс от водорасли, които предлагат незабавно и трайно овлажняване, помагащо за стягане на отпускащата се кожа и подобрява нейната еластичност в областта на деколтето, корема, ръцете и краката.

Резултати:

Силуетът изглежда видимо ре-скулптуриран, кожата е хидратирана и омекотена. Мощната комбинация от активни съставки включва пшенични протеини за незабавен лифтинг ефект и тонизиране, екстракти от червени и кафяви водорасли за стимулиране на производството на колаген и хиалуронова киселина за силно овлажняване и подмладяване на кожата.

 

 

 

 

 

 

 

 
Запазете час за консулатция на тел: 0888 109 090 / 052 310 110

Назад

Защо масажът с мед е толкова полезен?

Масажът е един от най-древните методи, познат на човечеството, за лечение на различни заболявания, профилактика на здравето и релаксация. Съществуват различни методи и техники за масаж, които имат общо укрепващо въздействие върху организма.


Прочети още...

Отворени врати и безплатна демонстрация на процедури

Запознайте се с всички апаратни процедури, които предлагаме и запишете час за безплатна демо процедура в периода 14-16 май


Прочети още...

ИЗКУСТВОТО ДА ПРИДОБИЕШ ТЕН

Продуктите за грижа под слънцето на Esthederm се противопоставят на предубежденията. Те позволяват да се насладите на слънчевите лъчи вземете най-доброто от тях, без риск за качеството на кожата. Слънцето винаги е било съществено условие за живота във философията на Esthederm и оценяваме начина, по който кожата си взаимодейства със него. Благодарение на тези изследвания, Esthederm предлага иновативен подход в слънцезащитата, насърчавайки, оптимизирайки продобиването на тен - най-ефективната защита - и запазвайки качеството и младостта на кожата. Във философията на продуктите е заключена любовта към слънцето и удоволствието, което трябва да черпим от него.


Прочети още...

Въздействието на лимфодренажния масаж на лице

Лимфо-венозният дренаж на лице е една сравнително нова методика на работа. Този иновативен подход е базиран на проучвания, изследвали взаимовръзката между възстановяването на човешкия организъм и добрата работа на лимфната система. Лимфодренажната масажна техника е разработена в средата на 20 век от френския учен Паскал Кош. Той забелязал, че отоците изчезват, когато се прилага периодично масажиране по посока на лимфния поток. Прилаганите масажни техники се оказали ефективни и при пациенти с венозна недостатъчност.


Прочети още...

Назад

Търсене

Теми

Сподели

  • social_icon
  • social_icon
  • social_icon
  • social_icon
  • social_icon

Добре дошли!
Добро пожаловать!
Wellcome!