Seaside Блог

ИЗКУСТВОТО ДА ПРИДОБИЕШ ТЕН

ИЗКУСТВОТО ДА ПРИДОБИЕШ ТЕН

ВИНАГИ СЪС СЛЪНЦЕТО И НИКОГА СРЕЩУ НЕГО

Продуктите за грижа под слънцето на Esthederm се противопоставят на предубежденията. Те позволяват да се насладите на слънчевите лъчи вземете най-доброто от тях, без риск за качеството на кожата.

Слънцето винаги е било съществено условие за живота във философията на Esthederm и оценяваме начина, по който кожата си взаимодейства със него. Благодарение на тези изследвания, Esthederm предлага иновативен подход в слънцезащитата, насърчавайки, оптимизирайки продобиването на тен - най-ефективната защита - и запазвайки качеството и младостта на кожата. Във философията на продуктите е заключена любовта към слънцето и удоволствието, което трябва да черпим от него.

 


Esthederm sun care

N°1

НАШЕТО УБЕЖДЕНИЕ:
СЪС СЛЪНЦЕТО, А НЕ СРЕЩУ НЕГО

Прекаленото слънце е опасно за организма, но също и неговата липса. То осигурява жизненоважните топлина, светлина, синтез на витамин D и естествено антиоксидантно действие. Затова ESTHEDERM избира да върви не срещу него, а заедно с него.

 

N°2

НАШЕТО УБЕЖДЕНИЕ: 
ВСЕКИ ТРЯБВА ДА МОЖЕ ДА СЕ НАСЛАЖДАВА НА СЛЪНЦЕТО

Като дете, Жан-Ноел Торел - основател на Esthederm - има непоносимост към Esthederm

слънцето, но иска да почерпи от положителните му качества.

Това го вдъхновява да създаде слънцезащитни продукти,

които могат да превъзпитат дори и най-чувствителната кожа,

да нормализират реакциите й и тя постепенно

да приема все повече и повече слънчева светлина. 

 

 

 

 

 

 


Esthederm Esthederm Esthederm

 N°3

НАШЕТО УБЕЖДЕНИЕ:
АДАПТИРАНЕ КЪМ СЛЪНЦЕТО, ВМЕСТО ПРЕКАЛЕНА ЗАЩИТА

Прекалената защита, използвайки слънцезащитни продукти, които са твърде силни, кара кожата да изгуби от естествената си способност за адаптация и постига обратния ефект - насърчава прекомерното излагане на слънце. Продуктите на Esthederm за грижа под слънчевите лъчи оптимизират естествената способност на кожата да се защити от слънцето.

Esthederm

 

N°4

НАШЕТО УБЕЖДЕНИЕ:
ТЕНЪТ Е НАЙ-ЕСТЕСТВЕНАТА И ДЪЛГОТРАЙНА ЗАЩИТА

Тенът е естественият отговор на организма срещу опасните действия на слънцето. Меланинът е цветен пигмент с изключителни качества срещу свободните радикали, има UV-абсорбиращи и ДНК-защитни свойства и е това, което предизвиква придобиването на тен. От своя страна, кожата се защитава чрез почерняването. Тези познания са в основата на патента Adaptasun, който стимулира по-бърз, равномерен и дълготраен тен.

Esthederm

 

 

N°6

НАШЕТО УБЕЖДЕНИЕ:
СЛЪНЦЕЗАЩИТНИЯТ ФАКТОР НЕ Е ДОСТАТЪЧЕН ПОКАЗАТЕЛ

Въпреки че оценява, че живот без слънце не би бил възможен, Esthederm зачита и негативните ефекти от слънчевите лъчи върху кожата. Esthederm Esthederm Esthederm Продуктите за слънчева грижа за създадени така, че цялостно да неутрализират неблагоприятното действие на слънчевата радиация. Това включва защитата от пълния спектър на светлината и именно затова върху нашите опаковки не е изписан традиционния SPF. Слънцезащитният фактор не е достатъчен показател, тъй като измерва риска от слънчево изгаряне, но не и този от стареене и фотосенсибилизация. А това е важно, тъй като само 5% от UV лъчите, които достигат земята, са UVB лъчи, довеждащи до тен или до възпалителна реакция, позната като слънчево изгаряне. Останалите 95% са UVA лъчи, отговорни за генерирането на свободни радикали, които водят до разпад на протеини, липиди и хиалуронова киселина.GLOBAL CELLULAR PROTECTION

УСЪВЪРШЕНСТВАНА ТЕХНОЛОГИЯ ЗА КЛЕТЪЧНА ЗАЩИТА:

В основата на всеки продукт за слънце на Esthederm е патентът GLOBAL CELLULAR PROTECTION, който неутрализира вредното действие на заобикалящата среда и запазва качеството и младостта на кожата, дори по време на изглагане на слънце, благодарение на предотвратяване на фотостареенето.

GLOBAL CELLULAR PROTECTION възстановява естествените защитни механзми на клетктие, повишава устойчивостта им и осигурява защита на вътреклетъчно ниво:

 • Защита срещу оксидативния стрес, който предизвиква ускорено стареене и води до увреждане на липидите, протеините и колагена, а това от своя страна води до появата на бръчки и загуба на плътност (тест in vitro).
 • Противовъзпалителна защита, за да се предпази клетката от стареене вследствие на възпаление и пигментни петна (тестове UVA + UVB ex vivo, превенция на изгорели клетки, тумор-некротизиращ фактор-алфа и простагландин Е2).
 • Защита от влошаване на кожата чрез спиране на синтеза на матрикс металопротеинази -1 (MMP-1), които причиняват деградацията на колагенните влакна (тест върху целия спектър на светлината).
 • Защита от увреждане на ДНК – причината за изменения на клетъчния генетичен материал (нов тест H2Ax, in vitro, UVA).Ефективната слънцезащита е допълнена от филтриране на UVA и UVB лъчите, съобразено с интензивността на слънцето:

 • Оптимизирана защита от UVA лъчи

 • Защита от UVA/UVB лъчи, която е три пъти по-висока от препоръките на слънцезащитните продукти за лице: Bronz Repair.

 • Идеална защита от UVB лъчи

Назад

Защо масажът с мед е толкова полезен?

Масажът е един от най-древните методи, познат на човечеството, за лечение на различни заболявания, профилактика на здравето и релаксация. Съществуват различни методи и техники за масаж, които имат общо укрепващо въздействие върху организма.


Прочети още...

Отворени врати и безплатна демонстрация на процедури

Запознайте се с всички апаратни процедури, които предлагаме и запишете час за безплатна демо процедура в периода 14-16 май


Прочети още...

Антицелулитен масаж от Anne Semonin

Anne Semonin е френска професионална марка, разработена съвместно с дерматолози, биолози и лаборанти, която е пионер в производството и приложението на серуми. Не само това, но Anne Semonin развива и усъвършенства своя техника за антицелулитен дрениращ масаж, който има способността да стимулира лимфната система, да стяга и оформя силуета на тялото.


Прочети още...

Въздействието на лимфодренажния масаж на лице

Лимфо-венозният дренаж на лице е една сравнително нова методика на работа. Този иновативен подход е базиран на проучвания, изследвали взаимовръзката между възстановяването на човешкия организъм и добрата работа на лимфната система. Лимфодренажната масажна техника е разработена в средата на 20 век от френския учен Паскал Кош. Той забелязал, че отоците изчезват, когато се прилага периодично масажиране по посока на лимфния поток. Прилаганите масажни техники се оказали ефективни и при пациенти с венозна недостатъчност.


Прочети още...

Назад

Търсене

Теми

Сподели

 • social_icon
 • social_icon
 • social_icon
 • social_icon
 • social_icon

Добре дошли!
Добро пожаловать!
Wellcome!