Seaside Нашият екип

Назад


Нашият екип

Антония Великова

медицински козметик

Антония е завършила три годишно обучение по медицинска козметика в Медицински колеж - град Варна. Тя е специалист с широки познания и подготовка в областта на козметологията, дерматологията, фармацията и физикалната терапия. Преминала е теоретични и практически обучителни курсове в дерматологични, дермато-козметични центрове, както и в клиники по пластична хирургия, балнео, уелнес и спа. Участвала е в тренировъчни семинари във Франция в лабораториите на водещи производители на медицинска козметика, изучавайки най-новите продукти и технологии в областта. Вечнотърсеща нови предизвикателства, Тони има участия в демонстрации на терапии за лице и тяло. Притежава международни дипломи след преминати теоретични и практически курсове на обучение. Познава състоянието на кожата, умее да дава обективна оценка и ефективно прилага специализирани и висококачествени козметични грижи за нуждите на всеки клиент.


Нашият екип

Анета Боева

козметик

Започнала с плахи стъпки в козметологията, Ани отдава на професията си цялото си сърце и вече от десет години е сред водещите в бранша. Сентенцията, че който обича работата си и  съумее да слее работа и хоби в едно, няма да има нито един работен ден, важи с пълна сила за Ани. Заразителни са устремът и всеотдайността й, когато говори за козметика, а познанията й в тази област са наистина дълбоки. Ани успешно ще подбере метода и техниката на третиране, компетентно ще Ви консултира относно правилната домашна грижа. Доверете й се!

Нашият екип

Севдалина Колева

масажист-терапевт

Стриктната към работата и в отношенията си Севда е възпитаничка на Медицинския колеж в Добрич – специалност „Рехабилитатор“, но това далеч не изчерпва нейното професионално обучение. Вечно търсеща, тя непрекъснато обогатява опита си с изследване и прилагане на различни традиционни и нетрадиционни техники за масаж и релаксация.  Работа с вендузи, кристали Joya и специфични масла за балансиране на чакрите са само малка част от нейните умения, целящи постигане на максимален конфорт на клиента. Като масажист-терапевт работи от 2005 година. Съчетава усет към физическия проблем и добре усъвършенствана масажна техника. Успешно прилага всички апаратни процедури

Нашият екип

Ирина Янкова

масажист-терапевт

Ира е дипломиран масажист-терапевт, чиято мила усмивка е способна да накара всеки да се чувства комфортно.  Следдипломна квалификация „Мениджмънт в рекреацията – цигун и китайски масаж“ и обучението на френската компания Multiwell за работа с вакуум, апарат за пресотерапия и утразвук продължават развитието на Ира като професионалист и полагат началото на дълга поредица от курсове и обучения. Като масажист-терапевт работи от 2003 година. Еднакво добре прилага силови и релаксиращи техники. Постига висока ефективност при работа с апаратура за оформяне на силуета.

Нашият екип

Вилияна Тодорова

маникюрист

Сертифициран маникюрист/педикюрист, при който маникюрът е истинско произведение на изкутвото. Освен изключителната креативност и високия професионализъм в работата си, блестящите резултати на Вили се дължат и на съвършеното изпипване на детайла. Палитрата от курсове, които са й помогнали да достигне високото ниво в работата си, включва: професионална квалификация за работа с продуктите на CND – успешно преминала всички нива, както и допълнителни техники за декорация и арт-пигменти, обучение за ноктопластика и работа с акрил, специализиран курс за медицински педикюр и др. Работи, като маникюрист от 2007 година

Нашият екип

Фатме Джилифова

маникюрист

Излъчването на спокойствие, което струи от Фат, те кара да се отпуснеш още при влизането в кабинета. Професионалните си умения придобива в училището за маникюр/педикюр на CND, като не спира да надгражда постиженията си. Овладяването на допълнителни техники за декорация и арт-пигменти, както и умението за изработване на ноктопластика с гел и акрил са малка част от предизвикателствата, с които Фати ежедневно се справя. Има артистичен поглед към оформяне на идеалния маникюр и въпреки младостта си, може да се похвали с отлична техника на работа

Нашият екип

Веселин Ананиев

фризьор

Сертифициран майстор-фризьор от 2002 година, Веско се е наложил, като един от най-добрите и търсени специалисти в своята област. Въпреки дългогодишната си практика, непрекъснато се усъвършенства и следи всяка новост, представена на световния пазар. Преминал е успешно многобройни специализации и обучения на престижни български и международни академии по фризьорство и коафьорство. Последните му достижения са престижните сертификати за висша колористика и коафьорство, получени от един от лидерите, определящ модните тенденции в бранша – “Hob Academy” Лондон. Притежава сертификати: Advanced Creative; Long Hair- Advanced; Bleaching and Toning, Salon Creative Course, Advanced Fashion Colour.

Нашият екип

Анжелика Илиева

рецепционист

Нежното миловидно девойче, което с усмивка Ви посреща при влизане, е Анжи. Макар и да изглежда крехка, тя е изключително дисциплинирана и отговорна в работата си и внимателно ще Ви консултира при избора на най-подходящата за Вас процедура. Анжи е приела за своя мисия не само подробно да информира клиентите за услугите, които Seaside предлага, но и да им осигури максимален комфорт по време на престоя им при нас. Тя намира удоволствия в работата си и е готова да отдаде цялата си енергия в името на популяризирането на грижата за здравето и красотата.

Нашият екип

Христина Стоянова

рецепционист

Още едно позитивно и ведро лице!  Хриси обича много да контактува с хора и споделя, че ежедневната комуникация с клиентите и прекрасните отношения с колегите й правят така, че работният й ден да минава неусетно. Усмихната, приветлива и отзивчива, Хриси е загрижена клиентите да получат най-добрата услуга. Работи с удоволствие и желание.  Отговаря пряко за резервациите и оптимизирането на работния график. Успешно и компетентно ще Ви консултира относно всички наши услуги.  

Назад

Добре дошли!
Добро пожаловать!
Wellcome!