1629805165250746

Антония Великова

медицински козметик
Антония е завършила три годишно обучение по медицинска козметика в Медицински колеж – град Варна. Тя е специалист с широки познания и подготовка в областта на козметологията, дерматологията, фармацията и физикалната терапия. Преминала е теоретични и практически обучителни курсове в дерматологични, дермато-козметични центрове, както и в клиники по пластична хирургия, балнео, уелнес и спа. Участвала е в тренировъчни семинари във Франция в лабораториите на водещи производители на медицинска козметика, изучавайки най-новите продукти и технологии в областта. Вечнотърсеща нови предизвикателства, Тони има участия в демонстрации на терапии за лице и тяло. Притежава международни дипломи след преминати теоретични и практически курсове на обучение. Познава състоянието на кожата, умее да дава обективна оценка и ефективно прилага специализирани и висококачествени козметични грижи за нуждите на всеки клиент.
Screen Shot 2021-08-24 at 13.57.37

Анета Боева

козметик
Започнала с плахи стъпки в козметологията, Ани отдава на професията си цялото си сърце и вече от десет години е сред водещите в бранша. Сентенцията, че който обича работата си и съумее да слее работа и хоби в едно, няма да има нито един работен ден, важи с пълна сила за Ани. Заразителни са устремът и всеотдайността й, когато говори за козметика, а познанията й в тази област са наистина дълбоки. Ани успешно ще подбере метода и техниката на третиране, компетентно ще Ви консултира относно правилната домашна грижа. Доверете й се!
viber_image_2021-08-24_14-45-12

Силвия Недялкова

Медицински козметик
Screen Shot 2021-08-24 at 13.55.37

Стелияна Михайлова

масажист-терапевт
Screen Shot 2021-08-24 at 13.58.18

Вилияна Тодорова

маникюрист
Сертифициран маникюрист/педикюрист, при който маникюрът е истинско произведение на изкутвото. Освен изключителната креативност и високия професионализъм в работата си, блестящите резултати на Вили се дължат и на съвършеното изпипване на детайла. Палитрата от курсове, които са й помогнали да достигне високото ниво в работата си, включва: професионална квалификация за работа с продуктите на CND – успешно преминала всички нива, както и допълнителни техники за декорация и арт-пигменти, обучение за ноктопластика и работа с акрил, специализиран курс за медицински педикюр и др. Работи, като маникюрист от 2007 година
1629805164283046

Фатме Джилифова

маникюрист
Излъчването на спокойствие, което струи от Фат, те кара да се отпуснеш още при влизането в кабинета. Професионалните си умения придобива в училището за маникюр/педикюр на CND, като не спира да надгражда постиженията си. Овладяването на допълнителни техники за декорация и арт-пигменти, както и умението за изработване на ноктопластика с гел и акрил са малка част от предизвикателствата, с които Фати ежедневно се справя. Има артистичен поглед към оформяне на идеалния маникюр и въпреки младостта си, може да се похвали с отлична техника на работа
1629805165609997

Веселин Ананиев

фризьор
Сертифициран майстор-фризьор от 2002 година, Веско се е наложил, като един от най-добрите и търсени специалисти в своята област. Въпреки дългогодишната си практика, непрекъснато се усъвършенства и следи всяка новост, представена на световния пазар. Преминал е успешно многобройни специализации и обучения на престижни български и международни академии по фризьорство и коафьорство. Последните му достижения са престижните сертификати за висша колористика и коафьорство, получени от един от лидерите, определящ модните тенденции в бранша – “Hob Academy” Лондон. Притежава сертификати: Advanced Creative; Long Hair- Advanced; Bleaching and Toning, Salon Creative Course, Advanced Fashion Colour.
Screen Shot 2021-08-24 at 13.57.46

Виктория Начкова

рецепционист
1629805164834738

Анжелика Ненкова

управител