viber_image_2022-03-15_09-59-52

д-р Десислава Бъклова

естетичен дерматолог
Нейната страст е естетична дерматология и подмладяващи процедури за лице. С усещане за естествената красота и индивидуалност на всеки пациент, тя компетентно и задълбочено подхожда към избора на правилните процедури за постигане на желаните резултати

  • Работи в Спешна медицинска помощ-Ветрино и РЗОК-Варна.
  • От 2002 до 2008 г. практикува като лекар в Клиниката по дерматология към МБАЛ “Св. Анна” – Варна, а след това – в доболничната помощ.
  • Участвала е в клинични проучвания за лечение на еризипел, псориазис вулгарис и херпес вирусни инфекции
   • Завършен курс по микология
   • Лятна академия по дерматология и естетична медицина
   • Практически курс по лазерни технологий
    • Българско дерматологично дружество
    • Европейска академия по дерматология

1629805165250746

Антония Великова

медицински козметик
Антония е завършила три годишно обучение по медицинска козметика в Медицински колеж – град Варна. Преминала е теоретични и практически обучителни курсове в дерматологични, дермато-козметични центрове, както и в сферата на уелнес и спа. Участвала е в тренировъчни семинари във Франция в лабораториите на водещи производители на медицинска козметика, изучавайки най-новите продукти и технологии в областта. Притежава международни дипломи за прилагане на апаратни процедури за лице и лазерна епилация. Тони познава състоянието на кожата, умее да дава обективна оценка и ефективно прилага специализирани и висококачествени козметични грижи за нуждите на всеки клиент.
Screen Shot 2021-08-24 at 13.57.37

Анета Боева

козметик
Започнала с плахи стъпки в козметологията, Ани отдава на професията си цялото си сърце и вече от десет години е сред водещите в бранша. Сентенцията, че който обича работата си и съумее да слее работа и хоби в едно, няма да има нито един работен ден, важи с пълна сила за Ани. Заразителни са устремът и всеотдайността й, когато говори за козметика, а познанията й в тази област са наистина дълбоки. Ани успешно ще подбере метода и техниката на третиране, компетентно ще Ви консултира относно правилната домашна грижа. Доверете й се!
viber_image_2021-08-24_14-45-12

Силвия Недялкова

Медицински козметик
Тя е завършила специалност  ” Медицински козметик “. Има над 15 години опит в апаратните и мануални терапии за третиране на кожата. 

Обича фините аромати и копринените текстури на козметичните продукти, както и да дарява грижа и внимание на клиентите си. С многото натрупани знания и опит, тя ще консултира и подбере най-подходящата грижа за кожата Ви.

“Най-удовлетворяващото от работата ми е да виждам жени, които след направени процедури са с подобрено самочувствие и настроение”.

Screen Shot 2021-08-24 at 13.55.37

Стелияна Михайлова

масажист-терапевт
viber_image_2022-02-12_12-19-26

Ирина Янкова

масажист-терапевт
Винаги позитивната и лъчезарна, Ирина е в екипа от самото създаване на Seaside през 2007г.Владее различни видове професионални методики: мануална терапия, дълбоко-тъканен масаж,  релаксиращ масаж, тайландски масаж. В естетично ниво е преминала и курсове за извайване и стягане на силуета с апаратурите, които предлагаме: Venus Legasy, X-wave, лимфен дренаж и иновативната криолиполиза Define.

Подходът й към всеки клиент е индивидуален, като съумява да препоръча най-подходящата процедура, според желанието и нуждите на всеки. Ако имате нужда от дълбоко-тъканен масаж, желаете да тонизирате, рефлексотерапия или пък сте решили да се потърсите пълен релакс, заповядайте при нея.

IMG_8603

Йордан Сахиев

Юмейхо терапевт
Йордан е олицетворението на това да обичаш работата си и да работиш с пълна отдаденост до постигане на нужните резултати при всеки клиент. Индивидуалният подход и внимание са на първо място за него.

Той е дипломиран терапевт от 2015г. в “Амбулатория за първа медицинска помощ” – мед. център Младост, Варна.

Неговата сила е японската Юмейхо терапия и основна практика, но също така владее и различните масажни техники за: лимфен дренаж, терапия с вендузи, спортен масаж, класически масаж, арома масаж, терапия с горещи камъни, работа с бременни жени, рефлексотерапия и други.

В свободното си време отделя време за собственото си здраве със спорт, здравословно хранене и вълнуващи пътувания.

1629805165609997

Веселин Ананиев

фризьор
Сертифициран майстор-фризьор от 2002 година, Веско се е наложил, като един от най-добрите и търсени специалисти в своята област. Въпреки дългогодишната си практика, непрекъснато се усъвършенства и следи всяка новост, представена на световния пазар. Преминал е успешно многобройни специализации и обучения на престижни български и международни академии по фризьорство и коафьорство. Последните му достижения са престижните сертификати за висша колористика и коафьорство, получени от един от лидерите, определящ модните тенденции в бранша – “Hob Academy” Лондон. Притежава сертификати: Advanced Creative; Long Hair- Advanced; Bleaching and Toning, Salon Creative Course, Advanced Fashion Colour.
IMG_8601

Златко Лефтеров

помощник-фризьор
Златко е винаги с широка усмивка и светещи очи – готови за нови предизвикателства. Неговата любов към фризьорството започва през 2015г,  като търговски представител на луксозна козметика за коса. Работата му включва обучения на всеки един продукт и неговото действие върху косата. В последствие от многократните професионални семинари за теоретични знания, те прерастват и като практически. Така той решава да да продължи развитието си, като помощник фризьор при един от най търсеният майстор-фризьор във Варна.

Страста към модната визия е превърната от хоби в ежедневно занимание. Златко продължава с упорито развитие и научаване на нови и нови предизвикателства всеки ден.

IMG_7756

Ирен Петрова

рецепционист
Screen Shot 2021-08-24 at 13.57.46

Виктория Начкова

рецепционист
Виктория е част от екипа на Seaside от 2019г. При нас я доведе нейната любов към здравословният начин на живот и грижата за тялото. Познавайки детайлно всички наши услуги тя ще Ви консултира и ще Ви предложи най-подходящата процедура или продукт.

Новите предизвикателства са част от ежедневието и, а нейното развитие се разширава, като при нас откри и нова нейна страст – дигиталният маркетинг.

Вики е креативна, амбициозна и много положителна. А това, че обича работата си го доказва всеки ден!

IMG_7755

Анета Вълкова

маникюрист
Усмихната, мила и позитивна! За Ани професята ” Маникюрист  ” винаги е била нейната мечта. Тя е перфекционист и изпипва всичко до най-малкият детайл, а в работата си намира удоволетворение и спокойствие. 

“Чрез работата си имам възможността да изразявам себе си и творческият си потенциал, всеки ден покорявам нови предизвикателства със собствената си същност и умения” . 

Ани е  професионалист, който залага на прецизно и ефективно обслужване с висококачествените продукти E.Mi lac.

 

1629805164834738

Анжелика Ненкова

управител