viber_image_2022-03-15_09-59-52

д-р Десислава Бъклова

естетичен дерматолог
Нейната страст е естетична дерматология и подмладяващи процедури за лице. С усещане за естествената красота и индивидуалност на всеки пациент, тя компетентно и задълбочено подхожда към избора на правилните процедури за постигане на желаните резултати

  • Работи в Спешна медицинска помощ-Ветрино и РЗОК-Варна.
  • От 2002 до 2008 г. практикува като лекар в Клиниката по дерматология към МБАЛ “Св. Анна” – Варна, а след това – в доболничната помощ.
  • Участвала е в клинични проучвания за лечение на еризипел, псориазис вулгарис и херпес вирусни инфекции
   • Завършен курс по микология
   • Лятна академия по дерматология и естетична медицина
   • Практически курс по лазерни технологий
    • Българско дерматологично дружество
    • Европейска академия по дерматология

1629805165250746

Антония Великова

медицински козметик
Антония е завършила три годишно обучение по медицинска козметика в Медицински колеж – град Варна. Преминала е теоретични и практически обучителни курсове в дерматологични, дермато-козметични центрове, както и в сферата на уелнес и спа. Участвала е в тренировъчни семинари във Франция в лабораториите на водещи производители на медицинска козметика, изучавайки най-новите продукти и технологии в областта. Притежава международни дипломи за прилагане на апаратни процедури за лице и лазерна епилация. Тони познава състоянието на кожата, умее да дава обективна оценка и ефективно прилага специализирани и висококачествени козметични грижи за нуждите на всеки клиент.
Screen Shot 2021-08-24 at 13.57.37

Анета Боева

козметик
Започнала с плахи стъпки в козметологията, Ани отдава на професията си цялото си сърце и вече от десет години е сред водещите в бранша. Сентенцията, че който обича работата си и съумее да слее работа и хоби в едно, няма да има нито един работен ден, важи с пълна сила за Ани. Заразителни са устремът и всеотдайността й, когато говори за козметика, а познанията й в тази област са наистина дълбоки. Ани успешно ще подбере метода и техниката на третиране, компетентно ще Ви консултира относно правилната домашна грижа. Доверете й се!
viber_image_2021-08-24_14-45-12

Силвия Недялкова

Медицински козметик
Screen Shot 2021-08-24 at 13.55.37

Стелияна Михайлова

масажист-терапевт
viber_image_2022-02-12_12-19-26

Ирина Янкова

масажист-терапевт
Винаги позитивната и лъчезарна, Ирина е в екипа от самото създаване на Seaside през 2007г.Владее различни видове професионални методики: мануална терапия, дълбоко-тъканен масаж,  релаксиращ масаж, тайландски масаж. В естетично ниво е преминала и курсове за извайване и стягане на силуета с апаратурите, които предлагаме: Venus Legasy, X-wave, лимфен дренаж и иновативната криолиполиза Define.

Подходът й към всеки клиент е индивидуален, като съумява да препоръча най-подходящата процедура, според желанието и нуждите на всеки. Ако имате нужда от дълбоко-тъканен масаж, желаете да тонизирате, рефлексотерапия или пък сте решили да се потърсите пълен релакс, заповядайте при нея.

1629805164283046

Фатме Джилифова

маникюрист
Излъчването на спокойствие, което струи от Фат, те кара да се отпуснеш още при влизането в кабинета. Професионалните си умения придобива в училището за маникюр/педикюр на CND, като не спира да надгражда постиженията си. Овладяването на допълнителни техники за декорация и арт-пигменти, както и умението за изработване на ноктопластика с гел и акрил са малка част от предизвикателствата, с които Фати ежедневно се справя. Има артистичен поглед към оформяне на идеалния маникюр и въпреки младостта си, може да се похвали с отлична техника на работа
1629805165609997

Веселин Ананиев

фризьор
Сертифициран майстор-фризьор от 2002 година, Веско се е наложил, като един от най-добрите и търсени специалисти в своята област. Въпреки дългогодишната си практика, непрекъснато се усъвършенства и следи всяка новост, представена на световния пазар. Преминал е успешно многобройни специализации и обучения на престижни български и международни академии по фризьорство и коафьорство. Последните му достижения са престижните сертификати за висша колористика и коафьорство, получени от един от лидерите, определящ модните тенденции в бранша – “Hob Academy” Лондон. Притежава сертификати: Advanced Creative; Long Hair- Advanced; Bleaching and Toning, Salon Creative Course, Advanced Fashion Colour.
Screen Shot 2021-08-24 at 13.57.46

Виктория Начкова

рецепционист
1629805164834738

Анжелика Ненкова

управител