viber_image_2022-03-15_09-59-52

д-р Десислава Бъклова

естетичен дерматолог
Нейната страст е естетична дерматология и подмладяващи процедури за лице. С усещане за естествената красота и индивидуалност на всеки пациент, тя компетентно и задълбочено подхожда към избора на правилните процедури за постигане на желаните резултати

  • Работи в Спешна медицинска помощ-Ветрино и РЗОК-Варна.
  • От 2002 до 2008 г. практикува като лекар в Клиниката по дерматология към МБАЛ “Св. Анна” – Варна, а след това – в доболничната помощ.
  • Участвала е в клинични проучвания за лечение на еризипел, псориазис вулгарис и херпес вирусни инфекции
   • Завършен курс по микология
   • Лятна академия по дерматология и естетична медицина
   • Практически курс по лазерни технологий
    • Българско дерматологично дружество
    • Европейска академия по дерматология

1629805165250746

Антония Великова

медицински козметик
Антония е завършила три годишно обучение по медицинска козметика в Медицински колеж – град Варна. Преминала е теоретични и практически обучителни курсове в дерматологични, дермато-козметични центрове, както и в сферата на уелнес и спа. Участвала е в тренировъчни семинари във Франция в лабораториите на водещи производители на медицинска козметика, изучавайки най-новите продукти и технологии в областта. Притежава международни дипломи за прилагане на апаратни процедури за лице и лазерна епилация. Тони познава състоянието на кожата, умее да дава обективна оценка и ефективно прилага специализирани и висококачествени козметични грижи за нуждите на всеки клиент.
Screen Shot 2021-08-24 at 13.57.37

Анета Боева

козметик
Започнала с плахи стъпки в козметологията, Ани отдава на професията си цялото си сърце и вече от десет години е сред водещите в бранша. Сентенцията, че който обича работата си и съумее да слее работа и хоби в едно, няма да има нито един работен ден, важи с пълна сила за Ани. Заразителни са устремът и всеотдайността й, когато говори за козметика, а познанията й в тази област са наистина дълбоки. Ани успешно ще подбере метода и техниката на третиране, компетентно ще Ви консултира относно правилната домашна грижа. Доверете й се!
viber_image_2021-08-24_14-45-12

Силвия Недялкова

Медицински козметик
Тя е завършила специалност  ” Медицински козметик “. Има над 15 години опит в апаратните и мануални терапии за третиране на кожата. 

Обича фините аромати и копринените текстури на козметичните продукти, както и да дарява грижа и внимание на клиентите си. С многото натрупани знания и опит, тя ще консултира и подбере най-подходящата грижа за кожата Ви.

“Най-удовлетворяващото от работата ми е да виждам жени, които след направени процедури са с подобрено самочувствие и настроение”.

Screen Shot 2021-08-24 at 13.55.37

Стелияна Михайлова

масажист-терапевт
Винаги усмихната, шегувита и отдадена на професията си, тя ще Ви консултира за най-подходящата процедура за тяло.

Владее различни масажни техники, преминала е успешно курсове за извайване на тялото с апаратите: Venus Legacy, X-Wave, лимфен дренаж и новата криолиполиза Cooltech Define.

Нейната сила са антицелулитните и извайващи процедури за тяло. Тя ще предложи и съчетае най-подходящите методики, които са съобразени според клиента!

viber_image_2022-02-12_12-19-26

Ирина Янкова

масажист-терапевт
Ира е дипломиран масажист-терапевт, чиято мила усмивка е способна да накара всеки да се чувства комфортно. Следдипломна квалификация „Мениджмънт в рекреацията – цигун и китайски масаж“ и обучението на френската компания Multiwell за работа с вакуум, апарат за пресотерапия и утразвук продължават развитието на Ира като професионалист и полагат началото на дълга поредица от курсове и обучения. Като масажист-терапевт работи от 2003 година. Еднакво добре прилага силови и релаксиращи техники. Постига висока ефективност при работа с апаратура за оформяне на силуета. В естетично ниво е преминала и курсове за извайване и стягане на силуета с апаратурите, които предлагаме: Venus Legasy, X-wave, лимфен дренаж и иновативната криолиполиза Define.

Подходът й към всеки клиент е индивидуален, като съумява да препоръча най-подходящата процедура, според желанието и нуждите на всеки. Ако имате нужда от дълбоко-тъканен масаж, желаете да тонизирате, рефлексотерапия или пък сте решили да се потърсите пълен релакс, заповядайте при нея.

IMG_8603

Йордан Сахиев

Юмейхо терапевт
Йордан е олицетворението на това да обичаш работата си и да работиш с пълна отдаденост до постигане на нужните резултати при всеки клиент. Индивидуалният подход и внимание са на първо място за него.

Той е дипломиран терапевт от 2015г. в “Амбулатория за първа медицинска помощ” – мед. център Младост, Варна.

Неговата сила е японската Юмейхо терапия и основна практика, но също така владее и различните масажни техники за: лимфен дренаж, терапия с вендузи, спортен масаж, класически масаж, арома масаж, терапия с горещи камъни, работа с бременни жени, рефлексотерапия и други.

В свободното си време отделя време за собственото си здраве със спорт, здравословно хранене и вълнуващи пътувания.

2

Севдалина Колева

масажист-терапевт
Стриктната към работата и в отношенията си Севда е възпитаничка на Медицинския колеж в Добрич – специалност „Рехабилитатор“, но това далеч не изчерпва нейното професионално обучение. Вечно търсеща, тя непрекъснато обогатява опита си с изследване и прилагане на различни традиционни и нетрадиционни техники за масаж и релаксация. Работа с вендузи, кристали Joya и специфични масла за балансиране на чакрите са само малка част от нейните умения, целящи постигане на максимален конфорт на клиента. Като масажист-терапевт работи от 2005 година. Съчетава усет към физическия проблем и добре усъвършенствана масажна техника. Успешно прилага всички апаратни процедури

Георги Кръчмаров

Терапевт - офис масажи
Георги е нашият профилиран специалист за офис масажи. Той е фокусиран в извършването на масажи в офиси за град Варна. За него здравето на всеки клиент е на първо място, както и усещането за релакс. 

Той е винаги усмихнат, позитивен и готов за всяко ново предизвикателство. Спокойствието, което излъчва го предава с лекота на всеки негов клиент.

Масажите на работното място са се доказали, като ефективен начин за подобряване на психическото и физическото състояние на служителите и тяхното подобряване на ефективност в работният ден.

IMG_7755

Анета Вълкова

маникюрист
Усмихната, мила и позитивна! За Ани професята ” Маникюрист  ” винаги е била нейната мечта. Тя е перфекционист и изпипва всичко до най-малкият детайл, а в работата си намира удоволетворение и спокойствие. 

“Чрез работата си имам възможността да изразявам себе си и творческият си потенциал, всеки ден покорявам нови предизвикателства със собствената си същност и умения” . 

Ани е  професионалист, който залага на прецизно и ефективно обслужване с висококачествените продукти E.Mi lac.

 

miglena

Миглена

маникюрист
От Миглена строи спокойствие и позитивизъм, който зарежда всеки клиент от влизането в кабинета и. Тя започва професионалният си опит, като маникюрист през 2007 година, като през годините открива, че нейният стил е класичическата и изчистена визия на маникюра. Най-основните приорите за нея са бързината, хигиената, детайла и елегантната визия на всеки маникюр и педикюр. 

Работата за нея е удоволствие, което се доказва с добрите резултати.

1629805165609997

Веселин Ананиев

фризьор
Сертифициран майстор-фризьор от 2002 година, Веско се е наложил, като един от най-добрите и търсени специалисти в своята област. Въпреки дългогодишната си практика, непрекъснато се усъвършенства и следи всяка новост, представена на световния пазар. Преминал е успешно многобройни специализации и обучения на престижни български и международни академии по фризьорство и коафьорство. Последните му достижения са престижните сертификати за висша колористика и коафьорство, получени от един от лидерите, определящ модните тенденции в бранша – “Hob Academy” Лондон. Притежава сертификати: Advanced Creative; Long Hair- Advanced; Bleaching and Toning, Salon Creative Course, Advanced Fashion Colour.

Христина Стоянова

рецепционист
Хриси е час от екипа от 2017 година. Тя е още едно позитивно и ведро лице! Обича да контактува с хора и споделя, че ежедневната комуникация с клиентите и прекрасните отношения с колегите й правят така, че работният й ден да минава неусетно. Усмихната, приветлива и отзивчива, Хриси е загрижена клиентите да получат най-добрата услуга и обслъжване. Работи с удоволствие и желание. Отговаря пряко за резервациите и оптимизирането на работния график. Успешно и компетентно ще Ви консултира относно всички наши услуги.

Виктория Начкова

рецепционист
Виктория е част от екипа на Seaside от 2019г. При нас я доведе нейната любов към здравословният начин на живот и грижата за тялото. Познавайки детайлно всички наши услуги тя ще Ви консултира и ще Ви предложи най-подходящата процедура или продукт.

Новите предизвикателства са част от ежедневието и, а нейното развитие се разширава, като при нас откри и нова нейна страст – дигиталният маркетинг.

Вики е креативна, амбициозна и много положителна. А това, че обича работата си го доказва всеки ден!

1629805164834738

Анжелика Ненкова

управител
Анжелика е част от екипа на Seaside от 2017 година. В работата си намира удоволствие и предизвикателства ежедневно.

Главен приоритет е изграждането на сплотен екип, подбирането на най-ефективните процедури и продукти, както и перфектното обслужване на всеки клиент.