За нас и нашата мисия

Локация

Beauty Centre Seaside е разположен в зелената тишина на Варненската морска градина до самия бряг на морето, скрит от шума на града, но едновременно с това намиращ се в непосредствена близост до него. От своето създаване през лятото на 2007 година до днес, нашият център е синоним на професионализъм и качество.

Грижа

При нас ще откриете индивидуална грижа, съобразена напълно със здравословното състояние и особеностите на Вашето тяло. Нашият усмихнат екип ще се погрижи престоя Ви да бъде приятен и ползотворен. На Ваше разположение са специалисти, на които можете да се доверите напълно.

Атмосфера

Изискана и уютна атмосфера обгръща всеки наш гост и му помага да открие спокойствието и комфорта, от които се нуждае. Spa and Beauty Centre Seaside предлага най-съвременна апаратура за оформяне на силуета и подмладяване на кожата, разнообразие от релаксиращи, високоефективни и естетически процедури, възможност.

Процедури

Терапиите и процедурите на Seaside Spa са специално подбрани и разработени с грижа и внимание към клиента. Открийте своя малък остров на удоволствието и красотата! Добре дошли в Spa and Beauty Centre Seaside!

Добре дошли в Spa and Beauty Centre Seaside!

Спа Етикет

Screen Shot 2021-08-09 at 15.15.24

Екип

O_02

Галерия

viber_image_2021-08-12_21-14-05