Уважаеми клиенти,

Бихме желали престоят Ви при нас да бъде едно приятно изживяване. Следните съвети служат, за да бъде гарантиран Вашия комфорт.

Първо Посещение

Всеки нов клиент е добре дошъл при нас! По Ваше желание, можете да направите опознавателен тур, придружени от нашите СПА администратори. Те с радост ще Ви покажат помещенията, в които се извършват процедурите, ще Ви запознаят с нашите услуги и ще отговорят на всеки Ваш въпрос. Преди първата процедура, Вашият терапевт ще Ви зададе някои въпроси, свързани със здравословното Ви състояние, физическата активност и др., на които е редно да отговорите честно, за да бъде престоят Ви при нас пълноценен и приятен.

Запазване на Час

Часът, видът на процедурата и нейната продължителност трябва да бъдат предварително определени. Вашата резервация можете да направите на телефони:
052 310 110 и 0888 10 90 90

Ако имате предпочитания към конкретен терапевт, молим, не се колебайте да кажете това на СПА администратора, подготвящ Вашата резервация.

Закъснение или Отказ от Процедурата

Молим Ви, не закъснявайте за процедура! Вашето закъснение би се отразило негативно на клиентите, записани след Вас. При плътен график ще бъдем принудени да съкратим Вашата процедура съобразно закъснението, при това без корекция в цената на СПА услугата. Препоръчваме Ви да бъдете при нас 5-10 минути преди запазения час, за да Ви осигурим наистина приятен престой.

Ако по някаква причина бихте искали да отмените резервирана процедура, молим, направете го възможно най-бързо. Това ще позволи на нашите СПА администратори да предложат навреме Вашия час на друг клиент.

Преди Всяка Процедура

Помнете, че всяка процедура, включително посещението в сауна комплекса, представлява пасивно физическо натоварване. Затова се препоръчва да не приемате храна поне един час преди посещението си при нас, както и да се въздържате от алкохол през целия ден. Разполагаме с дамска и мъжка съблекалня, където във всяко шкафче ще намерите халат, хавлия, еднократно бельо, еднократни чехли. Преди началото на всяка процедура за тяло е редно да приемете душ. Топлата вода ще подготви и отпусне мускулатурата Ви.

Молим да изключите звука на мобилните устройства по време на пребиваването си при нас. Съблюдавайте тишината и говорете възможно най-тихо.

По Време на Вашия Престой

Не се притеснявайте да попитате за всичко, което Ви интересува. Ако желаете нещо допълнително или желаете някаква промяна във Вашата процедура, съобщете го на СПА администратора или на терапевта. Те ще направят всичко възможно, за да се почувствате по-добре.

В цените на процедурите не е включен процент обслужване. Ако желаете, можете да изразите удовлетвореността си от определена услуга под формата на дискретно допълнително възнаграждение.

Забравени Вещи

СПА център Seaside не носи отговорност за забравени вещи в помещенията, шкафчетата или в джобовете на халатите! Въпреки това, всяка намерена вещ ще се пази и връща при запитване.

Обратна Връзка

Ако имате допълнителни въпроси или желаете да споделите Вашето мнение след посещението си при нас, не се колебайте да го направите на:
office@seaside.bg

Уважаеми клиенти,

за да гарантираме Вашия комфорт и безопасност, СПА център Seaside си запазва правото да откаже процедура на лица във видимо нетрезво състояние или намиращи се под въздействие на упойващи вещества, както и при агресивно поведение или грубо нарушаване на правилата в СПА центъра.