Процедури

ЗАЩО ТЕРАПИИТЕ ANNE SEMONIN СЕ ХАРАКТЕРИЗИРАТ С НЕЗАБАВЕН И ВИДИМ ЕФЕКТ ВЪРХУ КОЖАТА?

Невъзможно е да се намери едно единствено решение за проблемите на всяка кожа, класифицирана единствено, като мазна, комбинирана, суха или чувствителна. Зад „типа кожа“ стоят още редица индивидуални особености, свързани с влиянието на конкретни за всеки вътрешни и външни фактори, навици, начин на живот, хранене, наследствена обремененост и много други. За това, всяка процедура Anne Semonin започва с консултация и отговор на въпроси, които да дадат информация на терапевта за нуждите, състоянието и проблемите на Вашата кожа. По този начин, терапията, която сте избрали или Ви е била препоръчана от нас, ще бъде изцяло адаптирана за Вас и Вашата кожа, така че да се извлекат максимални ползи от третирането. Нещо повече, ние знаем, че нуждите на Вашата кожа се менят непрекъснато, в резултат на промените, които настъпват в обкръжаващата среда или във функциите на организма. За това, дори веднъж персонализирана, Вашата терапия ще бъде ревизирана и актуализирана, при следващо посещение в козметичния кабинет. Това е причината, всяка Anne Semonin процедура да впечатлява с незабавния си ефект!

Необходимите продукти за Вашата терапия „по мярка“ се подбират, смесват и комбинират непосредствено преди да се отпуснете върху козметичното легло. Нашата задача е да накараме стреса да напусне тялото и съзнанието Ви, за да може кожата изцяло да поеме активните съставки, които целят да я пречистят, подхранят, хидратират и обновят. Лесно ще се отпуснете, благодарение на знаковите масажи и масажни техники Anne Semonin, разработени така, че да въздействат, както върху кожата на лицето, така и върху цялото тяло. Имайте пред вид, че дори и масажните техники ще бъдат адаптирани така, че да са съобразени с Вашите предпочитания и комфорт!

Затворете очи и се насладете на Вашата терапия „по мярка“, достойна за истинска принцеса!

А в това време Вашият терапевт ще направи чудеса с кожата Ви. Едновременно с това, той се ангажира да продължи да наблюдава реакциите, възприемчивостта и отговора на Вашата кожа по време на всяка стъпка от процедурата. Така, в края на това невероятно бюти изживяване, терапевтът, ще бъде напълно наясно, кои продукти за домашна грижа ще са най-подходящи за Вас. След финалното докосване и Вашето окончателно пробуждане, ще Ви представим персонално подготвена „Рецепта за красота“, която да определи Вашия ежедневен режим за здрава и сияйна кожа.

ТЕРАПИИ ОТ ANNE SEMONIN