Любопитно

КАК ДА ЗАДЪРЖИМ ЕФЕКТА НА ФИЛЪРИТЕ ПО-ДЪЛГО? – Anne Semonin

„През последните години филърите за лице започнаха да набират все по-голяма популярност сред дамите. Не е нужно да сте роб на суетата, за да им кажете „да“.

Съвременната естетична дерматология предлага невероятни възможности за корекция на различни недостатъци по лицето и тялото, за възстановяване на изгубени обеми, лифтиране и общо подмладяване. Най-предпочитани и широко използвани са хиалуроновите филъри. Стига да се доверите на правилния лекар, резултатът от тях е винаги положителен. Единственият им недостатък е, че ефектът им не е вечен!

Как да задържим резулата на филърите максимално дълго?

Отговорът е само един: Не спирайте да се грижите за кожата си!

Добрата козметика е  сигурен партньор в тази нелека задача. Тя  гарантира, че кожата  ще бъде винаги добре хидратирана, подхранена и предпазена! Това са важни условия, не само да задържите дълго ефекта на поставения филър, но и да му помогнете да изглежда естествено и да подхожда на вашето лице.

Хиалуроновата киселина има естествената способност да задържа вода в количество, което представлява от 1000 до 4000-кратна стойност на собственото й тегло. Всеки уважаващ себе си специалист ще ви каже, че веднъж поставен, хиалуроновият филър си набавя влага от съседни тъкани, като по този начин изпълнява своето предназначение. Ако не помогнете на кожата си да възстанови нивата на влага, то много скоро можете да се сблъскате с друг ефект – дехидратиратация, сух и лющещ се епидермис, сивкав тен, множество повърхностни фини линии, едновременно с бързо разграждане на филъра.

Решението на Anne Semonin: ЕЛИКСИР ЗА МЛАДЕЖКО СИЯНИЕ

Разработен, за да поддържа плътността, хидратацията и тонуса на кожата, нашият Еликсир за младежко сияние от колекция „Скъпоценни перли“ е нова генерация и безспорно един от най-иновативните съвременни продукти за анти-ейдж грижа. Неговата лека гелообразна текстура е изградена от прозрачни перли, съдържащи ядро от хиалуронова киселина с ниско и високо молекулярно тегло. Посредством технологията „от перла до еликсир“ двете молекули се смесват непосредствено преди нанасяне, за да се поемат на 100% от кожата. Веднъж проникнали, молекулите хиалуронова киселина започват своята работа:

–        хиалуроновата киселина с високо молекулярно тегло работи в повърхностните слоеве на епидермиса, като създава „водна възглавница“, за интензивно овлажнение и за изпълване на фините линии и бръчките по лицето. Това гарантира бърз и видим резултат веднага след нанасяне!

–        хиалуроновата киселина с ниско молекулярно тегло навлиза в по-дълбоките слоеве, за да подпомогне естествените възстановителни процеси в клетките и собственото производство на колаген и хиалуронова киселина. Това гарантира дълготраен резултат, по-еластична и плътна кожа!

Забележителните резултати на този невероятен продукт се дължат на неговата формула, осигуряваща пълното проникване на хиалуроновата киселина и доставянето й точно там, за където е предназначена. Както вече знаем, натуралните масла са единствените съставки, които безпроблемно проникват през всички слоеве на кожата (за разлика от водата), за това в състава на тази „умна“ формула, био-технолозите на Anne Semonin са избрали да включат масло от кайсиеви ядки, което с лекота повлича след себе си овлажняващите молекули хиалуронова киселина, а също подхранва и омекотява кожата. А за да се постигне равномерен и сияен тен и за да се подобри функцията на защитната бариера на епидермиса са добавени още и екстракти от бяла лилия и розови листа.

Благодарение на уникалното си действие Еликсир за младежко сияние на Anne Semonin може да бъде използван при всеки тип кожа, винаги когато искате да разкриете своята естествена красота и сияйност. А ако сте решили да си поставите филър, Еликсирът ще бъде Вашия сигурен съюзник, който ще Ви помогне по-дълго да задържите резултата, постигнат в естетичната клиника.

ПРОДУКТИ ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО ANNE SEMONIN