Процедури

Антицелулитен масаж на Anne Semonin

Seaside и Anne Semonin

Успешни съюзници в борбата с целулита!

Anne Semonin е френска професионална марка, разработена съвместно с дерматолози, биолози и лаборанти, която е пионер в производството и приложението на серуми. Не само това, но Anne Semoninразвива и усъвършенства своя техника за антицелулитен дрениращ масаж, който има способността да стимулира лимфната система, да стяга и оформя силуета на тялото.

Какво представлява и защо е толкова успешен?

  • Това е оформяща силуета терапия, която започва с ексфолиране на тялото със специална кактусова четка, за да се подобри микроциркулацията и да се отстрани мъртвия слой клетки. Целта е кожата да бъде идеално подготвена за процедурата и да се подпомогне навлизането на интензивните съставки на използваните продукти в дълбочина.
  • Същинският анти-целулитен масаж се изпълнява с помощта на детоксикиращо масло, имащо  силно дрениращо действие. Използваме доказано най-ефективните мануални масажни техники в комбинация с вендузи –  за максимално въздействие върху периферната циркулация на кръвта, лимфата и извеждане на излишните междутъканни течности.
  • Върху всяка засегната от целулит зона се нанасят последователно Анти-целулитен гел с мощно контуриращо и разрушаващо мастните депа действие и Стягащ серум, който видимо редуцира отпуснатата кожа, като подобрява нейната плътност и еластичност. Двата продукта принадлежат към колекцията от професионални продукти за оформяне на силуета на Anne Semonin. В състава им са включени активно-действащи растителни и морски съставки, като екстракт от морски лотос, екстракти от водорасли, кофеин, пшеничен протеин. Комплексното им действие осигурява ефективно дрениране и извеждане на токсините, разграждане на мазнините и намаляване появата на целулит. Едновременно с това, положителното въздействие върху състоянието на кожата е видимо! Силуетът е значително по-стегнат и оформен.

След терапията е препоръчително да се пие достатъчно количество вода, за да се подпомогне процеса на дрениране и детоксикиране на организма след масажа.

Терапевтите на Seasidе могат да се похвалят със своите постигнати отлични резултати и с много доволни клиенти, които намират тялото си значително по-стегнато, с осезателно  намалени обиколки, с хидратирана, подхранена и еластична кожа!

Убедени сме, че заедно можем да преборим целулита, но нека не забравяме, че за да бъде дълготраен резултатът, постигнат в салона, грижата за перфектния силует трябва да продължи и у дома! 

Анти целулитен гел Lipoliss

Скулптуриращ, тонизиращ и стягащ интензивен гел, обогатен с екстракт от морски лотус и кофеин. Помага за разграждане на мазнините и намалява появата на целулит. Подходящ за всеки тип кожа. Да не се използва по време на бременност и кърмене.

Резултати:

Кожата е стегната, омекотена, а силуетът – изваян, дори и при по-изявен целулит. Мощното контуриращо действие на екстракта от морски лотус работи съвместно с комплекс от морски екстракти и водорасли за подсилване дренирането на мастните депа и токсините. Според проведените клинични тестове, участничките намират забележително заглаждане и контуриране на засегнатите зони

Стягащ серум за тяло Lipoliss

Формула от пшенични протеини и комплекс от водорасли, които предлагат незабавно и трайно овлажняване, помагащо за стягане на отпускащата се кожа и подобрява нейната еластичност в областта на деколтето, корема, ръцете и краката.

Резултати:

Силуетът изглежда видимо ре-скулптуриран, кожата е хидратирана и омекотена. Мощната комбинация от активни съставки включва пшенични протеини за незабавен лифтинг ефект и тонизиране, екстракти от червени и кафяви водорасли за стимулиране на производството на колаген и хиалуронова киселина за силно овлажняване и подмладяване на кожата.

Резултати от клинични тестове:

Заглаждащ ефект*: редуциране на портокаловата кожа до 40.9% (изглаждане на кожната повърхност).

Контуриращ ефект**: намаляване на обиколката на бедрото до 4.2%, т.e. 2.3 см

* Клиничният тест е проведен с 20 жени с целулит на бедрата. Резултатите са отчетени след 28 дни и след използване на продукта 2 пъти дневно. Средно редуциране от 6.8%.

** Клиничният тест е проведен с 16 жени с целулит на бедрата. Резултатът е отчетен след 28 дни и след използване на продукта 2 пъти дневно. Средно редуциране от 2%.