Процедури

Грижа по мярка – Anne Semonin

Знаете ли, че когато посетите за първи път някой от кабинети за красота в Спа център Seaside, ние ще Ви настаним първо в удобно кресло, а не директно върху кушетката за процедури?

Защо го правим? Защото искаме да се запознаем, както с Вашата личност, така и с особеностите на Вашата кожа. По този начин, ще Ви предложим една напълно персонализирана терапия, съобразена с конкретните нужди на кожата и адаптирана според Вашите предпочитания.

Как протича нашата терапия „по мярка“ Anne Semonin и защо ефектът от нея е видим, веднага след финалното докосване?

В рамките на 5-10 минути, ще Ви зададем комплекс от въпроси, които ще ни ориентират за факторите, които оказват влияние върху състоянието на Вашата кожа и които определят нейните нужди точно в този момент. Заедно ще изберем най-подходящата за Вас терапия, ще определим техниките за работа, ще Ви информираме подробно за това, как ще протече Вашата процедура и какви продукти ще използваме. Всеки от нашите терапевти е добре обучен да разчита знаците по  кожата. Това му дава възможност да избере най-ефективната комбинация от съставки. Също така, знаем, че нуждите на кожата се менят непрекъснато, за това и подходът към Вашата кожа ще бъде ревизиран и актуализиран, при всяко следващо посещение в козметичния ни кабинет. На това се дължи и незабавния ефект от терапиите Anne Semonin, който винаги впечатлява нашите клиенти!

Едва когато сме уточнили и най-дребния детайл от Вашата процедура, ще Ви поканим да се отпуснете в комфорта на специално подготвеното за Вас козметично легло.

От този момент до края на терапията, нашата задача е да Ви накараме да усетите удоволствието, наречено „Грижа по мярка“, създадено от Anne Semonin не за кого да е, а за една легендарна икона на красотата – принцесата на Монако Грейс Кели! Разбира се, от 60-ти и 70-те години на миналия век до днес, тази терапия и всички продукти Anne Semonin са претърпели своята еволюция, подчинена на новите постижения в науката и модерните начини за подмладяване на кожата. Anne Semonin използва най-ценните растителни съставки и морски екстракти, иновативни технологии и формули, целящи да се постигне незабавен резултат за подмладяване, стягане и подхранване на кожата или да се даде индивидуално решение за всеки кожен проблем. Непроменен единствено остава изисканият френски стил на изпълнение на всяка Anne Semonin процедура, достоен за истински принцеси – такива каквито са всички наши клиентки!

Не пренебрегваме и нуждите на мъжката кожа! Всяка терапия Anne Semonin успешно се адаптира така, че да отговори на специфичните особености на кожата на силния пол.

Докато Вие изпитвате, насладата от точно премерените масажни техники, изискани текстури и фини аромати, комбинирани специално за Вас, нашите терапевти внимателно наблюдават отговора на Вашата кожа. Това им дава възможност да сглобят и последното парченце от пъзела, наречен „диагностика на кожата“. Така, заедно с финалното докосване, ще бъде готова и Вашата „Персонална рецепта за красота“. В нея ще откриете един внимателно определен режим за домашна грижа, който ще Ви помогне да задържите ефекта, постигнат в салона и да се радвате на своето сияйно младежко отражение в огледалото!