Любопитно

Medik8 – CSA Философия

Витамин C + Слънцезащита през деня,
Витамин А през нощта

Създадена през 2009 година , философията CSA придобива все повече популярност и това ни прави искрено щастливи.

Мисията на Medik8 е да създава най- добрите anti-ageing продукти за кожата.

Вярваме, че използвайки нашите продукти можете да изглеждате на 40, когато сте на 50 години! Толкова е толкова лесно, колкото нашата anti-ageing философия- “витамин С плюс слънцезащитен крем през деня, витамин А през нощта”.

ВИТАМИН C

Стабилизираната формула на витамин С не само осигурява антиоксидантна защита срещу свободните радикали, но също така стимулира производство на колаген, избистря тена и придава свежест и младежки вид на кожата. Нанасяйте витамин С сутрин за целодневна протекция срещу агресивните фактори на околната среда. За повече информация как работи витамин С и какви ползи има за кожата, посетете: лидери във витамин С грижата.

СЛЪНЦЕЗАЩИТА

Последните данни сочат, че за 80% от стареенето на кожата е виновно слънцето. Дори и в облачни дни до кожата Ви ще достигнат приблизително 50% от ултравиолетовите лъчи. Ежедневното нанасяне на слънцезащитни продукти е от съществено значение за здравето на вашата кожа. Като се има предвид значението на тези факти, Medik8 ви предлага набор от мощни слънцезащитни продукти с кадифено леки текстури, които ще защитават и подхранват кожата ви. Не се притеснявайте, нашите високотехнологични слънчеви екрани не са мазни и не лепнат, а същевременно осигуряват необходимия комфорт на кожата ви. За повече информация, разгледайте нашата страница слънцезащита.

ВИТАМИН A

Като експерт във витамин А грижата, Medik8 разполага с широка гама от нощни кремове и серуми, които да се погрижат за вашата кожа през нощта. Витамин А е най-важната съставка в anti-ageing грижата за кожата. Той има множество ползи за кожата, включително ускоряване на клетъчното обновяване и стимулиране производството на колаген и еластин. От съществено значение за нашите формули е, че витамин А е стабилизиран и благодарение на иновативната система за контролираното му освобождаване в кожата се осигурява максимална ефективност при минимално дразнене. Прочетете повече информация как работи витамин А.

Не е необходимо anti-ageing грижата за кожата да бъде сложна. Следвайки нашата лесна за разбиране и употреба CSA философия, ще можете да подобрите тонуса и текстурата на вашата кожа, оставяйки я с младежки сияен и подмладен вид.